ANNONS

Nu är vi installerade…;)

/

Första dagen softade vi… sov, låg vid poolen. Jag jobbade lite, jag har några texter kvar och har faktiskt varit ganska produktiv den sista tiden. Har nu skrivit färdigt 9 texter till mitt nya album, känns skitkul!! Vill bara hem och sjunga in dem nu.. lägger sång på en låt redan dagen efter vi kommer hem härifrån. Sedan v efter lägger jag sång på ett helt gäng.. har en v inplanerad i studion. Längtar!!!

Bi bor på ett enormt trevligt hotell, ClubMed.

Här finns precis allt… babypassning, kids och juniorgrupper med allt från windsurfing till tennis.

Shower varje kväll och fyrverkerier… och mat! Denna mat…;) Magnifik!!! 


Idag blev det paraflying i tandemform. Grymt häftigt:))

Ett av de två poolområderna;)

Middag på hotellet med min son;))❤️


Vi tog massage på spat i 1,5 timme eftersom regnet öste ner…

1
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00