ANNONS

Trist

/

Som ni kan läsa under i kommentarsfältet och inklippt här under så är Lena Sååå besviken på att jag inte ville ta bild med hennes dotter igår på Arlanda. 
Det kan ju låta hårt.

Det var inte exakt så.. jag sa helt enkelt. Jag vore glad om jag slapp..
Jag hade sovit 4 timmar på natten, mådde riktigt illa( hade kräkts) och var inte alls i form. Jag var helt enkelt inte supersugen på att fotograferats. 

Lena tyckte jag var oförskämd och att jag borde åtminstone lett mot hennes dotter som följer min blogg. (Hennes dotter var inte 4 år utan kanske 24…och ursöt!!! Jag gissar bara ang åldern.)

Jag var absolut inte otrevlig. Det brukar jag aldrig vara om inte någon är dum mot mig.

Jag ställer alltid upp på bilder…! I ur och skur och det vet alla runt omkring mig, trist att när man en gång hanterar en situation på detta sättet ( för att inte kräka pers i fråga i nacken) så får man det kastat i ansiktet.

Så här såg kommentaren ut…;))
Min dotter har följt din blogg och du är en förebild för henne, och när hon fick syn på dig igår så tyckte<br />hon det skulle vara roligt med en bild tillsammans med dig. Förstår efter att ha läst din blogg att du var trött,<br />men det hade på sin höjd tagit några sek och ett leende från din sida att göra henne glad. Hoppas konserten<br />iallafall blev bra för din del, och att du ställde upp om det nu var några som ville ta bilder. De hade ju betalat.)
Vad tycker ni? På riktigt?
Är det min skyldighet att alltid ställa upp på bilder? Får man som offentlig inte visa sig ute om man inte vill bli fotograferad?

Eller vad tycker ni?

Det här är en intressant fråga för mig?

146
197

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00