ANNONS

Fars Dag och konsert!!!

/

Jag hann fira min pappa och Adrians pappa innan jag åkte mot nästa jobb. Mina stora killar har fått köpa presenter till sin pappa och firar honom senare. 

 Kändes nästan som jag inte hann träffa kudden inatt innan det var dags att kliva upp igen….

Alessio kunde inte sova så jag sov lite i hans säng, sedan kom Adrian in och sparkade mig i ryggen under natten… ja, ni vet hur det är ibland. Man vaknar trött, nästan illamående med värk i nacken för man sovit dåligt och för lite.

Nåväl… vi hann med tårta och frukost och lite farsdags presenter. 


Vääärldens bästa pappa OCH morfar. Tack för att du finns i vårt liv❤️

Vi firade två pappor…


Den här pappan❤️? min man och Adrians pappa… han älskar att bygga. Nu har han önskat sig en sänksåg?! Det blir tydligen fantastiska resultat… ha ha… Love him! Han fick såklart en sönksåg så han kan fortsätta att bygga färdigt vinkällaren och det ska bli sååå fina snitt.;)))

Framme på konserthuset i Karlskrona och dags för Soundcheck!Dagens lunch och middag:)


En två timmar lång konsert med Niklas Asknergård. Tidigare Andersson.

Jag sjöng Bachs Air, Evita, schlagerlåtar, Disco, Fields IF Gold mm

9
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00