ANNONS

Dop, fest och dop igen!

/

Så har vår helg sett ut. Väldigt mysigt…. festen blev dessutom bröllop! ❤️ så mycket kärlek på en och samma helg! 

Nu ska vi hem och bygga kök i vårt gästhus… fast binär faktiskt ganska trötta o slitna efter den här helgen!


Party och födelsedagsfest. Årligt 27 års firande hemma hos Micke Bindefeld. Helt ovetandes så blev alla tagna på sängen då det blev bröllop!!! ❤️ Ljuvligt och såå mycket kärlek! Dessutom fick vi första gången möta deras lille prins Simeon. Ljuvligare får man leta efter. Lisa Nilsson och Thomas Ledin sjöng…

Tre sköna pinglor!!

 

Carola, Anders o jag hade en grymt rolig kväll…

2 av mina 4 killar i mitt liv. Dagens program, dop på Ekerö. 

6
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00