ANNONS

Drive

/

Som ni vet så har jag börjat gå i motionssyfte. Tycker det är otroligt skönt. Nu kommer hösten och jag kryper in på gymet… som ni oxå säkert redan känner till har jag precis lanserat nya puddingar. Fantastiskt goda. Blanda dem med vatten el mjölk och ställ in dem i kylen några min. Klart!!! Bästakvälksmålet/ mellanmålet. Vi kör inga chokladpuddingar här hemma utan min proteinpudding med Espresso Chocolate. Finns att köpa på Bodystore


Finns öven i dessa två smaker!
Kör nu lite kampanjpriser på mina produkter och där du även kan välja med en valfri träningsbok till olika priser.

Allt finns på min hemsida CharlottePerrelli

1
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00