ANNONS

LS firar 5 år

/

Tänk vad tiden ändå går… Minns när Mattias och Patrik satt på skrivbordsnivån och skissade på sina produkter. Att skapa, att designa och producera något unikt. Med kunden och personen i fokus. Deras passion. Stora drömmar som idag blivit verklighet. Jag är otroligt stolt. Har alltid haft ett bultande hjärta för den drivande lilla personen som vill så mycket… Entreprenören som vill våga! Det är en bedrift att våga. Att satsa och våga tro på sig själv och på sina idéer. 

Här har ni beviset på att det får. 2 personer med 4 händer… Ingen hjälp från någon utan med egen kraft har de skapat en produkt som är genuin och efterfrågan är gigantisk. De toppar försäljningen med sina hårprodukter i Sverige. De har lanserat i HongKong i Danmark i Tyskland, mfl länder. 

Allt går med kunskap och ett jävlar enamma. Hatten av för 5 fantastiska första år. Ikväll firar vi ett nytt tänk för hår. Både för den medvetna kvinnan och mannen. 

Produkterna finns på Kicks och Åhléns och deras egen hemsidan. 


Ljuvliga drinkar:)

Mattias och jag matchar varandra idag!

4
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00