ANNONS

Tillbaka

/

I verkligheten. Packa upp väskor och fotbollsträningar…Matlagning och förskolelämningar. Läxor! Allt är som vanligt och precis som det ska va. Borta bra men hemma bäst! Älskar kontrasterna i livet. Högt o lågt och med mycket kärlek!

Kusifinerna är Bäst!!! Mysig fotbollsdag tillsammans.Nyligen är mina nya puddingar här!!! Så stolt glad och de är grymt goda! Enkelt att blanda med vatten. Finns att köpa hos Bodystore


Phantom of the Opera!  Ikväll är det premiär för Peter .. I sin stora roll. Jag har sett den i Sverige med Micael Samuelsson för flera flera år sedan men även på Broadway med Peter. Ska bli kul att se ikväll på detta sätt. 


Myller när alla ska sätta sig…

8
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00