ANNONS

Vi är här!

/

Wow!!! Det är riktigt häftigt… Det känns som vi befinner oss i ett eget litet land. Som om ön inte riktigt tillhörde Italien… Märklig känsla. Så mycket historia och det känns i varje gatusten.

Vi tog en båttaxi från flygplatsen Marco Polo in till stan och checkade in på vårt hotell Palace Bonvecchiati. Trevligt hotell och ligger väldigt centralt och bra. Precis vid en av kanalerna så vi kan från vårt rum se och höra när gondolerna glider förbi… Ofta med en sjungande herre och dragspel i båten. Sååå romantiskt!!!!

Markusplatsen. Pelargångarna, kolonnen med det bevingade lejonet. Det blir inte mer ikoniskt än Markusplatsen. Venedigs hjärta. Tidigt på morgonen är det ganska lugnt… Bara duvorna som flaxar runt. Man kan även klättra upp i klocktornet Campanile för att få snygga panoramabilder.

Deras mackor och pizzor här!!! Love IT!

Anders ..

… Och mamma kollar in gondolerna.

Deras pasta i alla färger:)


På väg hem från en ljuvlig middag!

9
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00