ANNONS

Älskade strandpromenader

/

Det här är verkligen en riktigt avkopplande semester.. Vi solar mest och tar långa sköna promenader. Vi försöker snitta på 2 mil om dagen, det är så otroligt fin strandpromenad…. Vi äter gott och njuter i fulla drag. Maten är helt fantastisk. Det är olika teman varje kväll igår var det italienskt och då stod det kockar och lagade pasta ute alla’ minute till alla gäster. Proffsigt! 


Underhållningen består av en pianist och en sångerska och måste säga att jag ör imponerad av den höga nivån på sångerskor de alternerar mellan. De är verkligen grymma och man skulle lätt kunna se dem på en större scen. Härligt och njutbart!

Lägg till havet som är såå nära och som kluckar hela tiden…. Ljuvlig semester på Amathus.

12
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00