ANNONS

Capo Bay

/

Två fantastiska dagar i Capo Bay. Vi älskar Cypern…. Detta vatten! Det går inte att få på så många ställen i Europa… Inte i Italien eller Spanien… Här är det kristallklart, alldeles grönt/ blått och hur djupt det än är till botten så ser du hel vägen ner… Fantastiskt! Känns ibland som om vi är på Maldiverna… Bortsett från allt annat. Nu pratar jag bara om vattnet:)) Grekland / Zakynthos är oxå ljuvligt. Var mååånga år sedan jag var där nu, men har varit där flera ggr och älskar det. Skymningsljus på strandpromenaden. Så vackert va?!

Min sköna outfit. Linne, shorts och blåa sandaler m stenar från Drömhuset


Vår lille kille som är besatt av sina djur och släpar med dem överallt i världen. De är beresta vill jag lova;))


Karusellbesök:)) och fick träffa Musse!


Fina världens finaste diamantörhängen av min man i bröllopspresent! Han avskyr smycken och hade ändå gett sig på detta område… Omtänksamt när man vet att frun äääälskar smycken. Ha ha!!!

Älskar dem OCH honom:))

Anders fick Mont Blanc penna och ett Bottega Veneta fodral till sina manschettknappar av mig.

11
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00