ANNONS

Ingen hets!!

/

Jag går och går! Älskar att göra detta och mår såå bra! Har precis korsat Bahamas, 17 mil;) känner mig ganska duktig.. Synd att jag inte såg Bahamas natur eftersom jag mestadels gått på ett löpband. Tråkigt! Ja, men också skönt.


Fick den hör skickat till mig av en vän som undrade om jag var gravid! Nej. Jag är bara något större än jag brukar vara. Har fått några missfall och ämnesomsättningen är minst sagt rubbad.

Jag vill inte hetsa angående vikt. Verkligen inte. Men jag är 41 år, har fött tre barn och väger mer än vad jag mår bra av. Dags att kamma till sig och försöka leva lite hälsosammare!

Jag har en Lååång väg tillbaka men den måste göras. Jag försöker gå minst 1,5 mil om dagen. Helst 2…. Det beror på hur mycket tid jag har. Man ska ta 10000 steg om dagen och jag satsar på 25000.

Allt handlar om oss själva, jag behöver inga förmaningspinnar.  Ibland behöver man bara en väckarklocka…? Jag går inte ner i vikt för någon annan skull och vill absolut inte hetsa någon. Vill komma tillbaka till ett sunt leverne som jag en gång hade där jag mår bra och är stark i min kropp!

Efter att ha gått i dåliga skor har jag nu införskaffat mig i några nya par…

38
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00