ANNONS

New York!!

/

Att få uppträda på legendariska Apollo Theater i Harlem, New York är för många artister en ouppnåelig dröm. Det är på Apollo Theaters scen som en lång rad av musikhistoriens största stjärnor har tänts. Världsartister som Billie Holiday, Jimi Hendrix, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder, Michael Jackson, James Brown, Aretha Franklin, Sammy Davis Jr och Lauryn Hill har uppträtt på Apollo.

I programserien En kväll i New York får några av Sveriges största artister chansen att sjunga inför publik på Apollo. Till sin hjälp har artisterna en fantastisk gospelkör som ser fram emot att få lära känna våra svenska stjärnor och deras musik på djupet.

Varje artist väljer en låt som ligger dem extra varmt om hjärtat. Tillsammans med kören väntar hårt arbete med repetitioner för att få fram rätt känsla och ton. För när det är dags för slutkonserten gäller det att vara väl förberedd. Våra artister har bara en chans att få taket på Apollo att lyfta.

Artisterna är: Zara Larsson, Titiyo, Darin, Roger Pontare (avsnitt 1), Sarah Dawn Finer, Linda Pira, Andreas Lundstedt (avsnitt 2), Charlotte Perrelli, Molly Sandén, Oscar Zia (avsnitt 3), Niklas Strömstedt, Sabina Ddumba och Andreas Johnson (avsnitt 4).

7
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00