ANNONS

Småland

/

Gig i Fågelfors i fredags och sedan drog vi hem till mormor o morfar. Det var bara en dryg timme att köra på natten. Vi fick en heldag hemma i Småland, enormt skönt. Tog en powerwalk allihop på 1,2 mil… Skönt! Men lite segt för fötterna då jag o Angelo inte hade rätt skor. Han gav upp efter en stund o hoppade på fyrhjulingen med morfar o Adrian däremot kämpade Alessio på hela vägen. Grymt jobbat!

På lördagen var det logdans hemma på gården… Ett hundratal kom i vanlig ordning o det var kräftskiva, pilkastning, lottdragning o dans:) killarna vann och var så glada..( de stannade kvar o var med medan jag drog till Nävekvarn)

Jag hann sjunga en låt innan det var dags att åka mot Nävekvarn där jag och Brolle skulle gigga.

 Nu sitter vi i bilen och kör tillbaka till Småland. Idag släktträff!!!❤️


  1. Hade inga gympadojjor med mig och inte Angelo heller. Det här blev vad vi hade på oss på vår PW…;) 

Ganska trött i fötterna efter min PW på ca 1,2 mil i sandaler…..


Spöregn på vägen från Norrköping tillbaka till Småland….

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00