ANNONS

Åland

/

Jobb igen, men ett annat. Igår var det dags för Rhapsody in Rock igen med Robert Wells. Såå roligt. Var flera år sedan vi jobbade ihop nu så det var väldigt kul! Johan Boding, LaGalia Frazier och Linda Lampenius var också med på samma scen. Stort band med extremt bea och trevliga musiker. Underbart kul, har saknat detta gäng dom jag lirade med så extremt mycket förut. 

Hoppas det inte dröjer lika långe till nästa  gång. Ikväll ska de till Varberg med sin turné och då gästar Michel Bolton… Jag bad LaGalia hälsa…;))) 

Idag har jag en heeeelt ledig dag från sång och jag ska hem och baka. Sååå mysigt!!!

 

  Det blev ett litet eget plan, båda dagar och tight om tid. Landade på Ålan 50 min innan gig… Men det gick bra!

  
  
   

 
  

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
 

 

 

0
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00