ANNONS

Ett stopp

/

 Hann vi med den här helgen. Det var såklart på sin plats att stanna vid Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby… Första gången för Adrian och han var så taggad över att få se Pippi! Man slås av hur vackert det är och hur underbara alla dessa sagofigurer är. Som man älskar dem, allihop. Det är helt ljuvligt att se showerna, höra låtarna och strosa runt i dennalåtsasvärld. Adrian fick en egen bysse .. Med ingraverat namn och datum. Han har tidigare lekt med Alessios bysse som han fick som liten men nu fick Adrian alltså en egen. 
 

  
  
  
  
 
 
  
  
  
Klart man måste köpa lite guldpengar…

  
 
 
  
  
  
Pippi, herr Nilsson och Emils bysse o mysse. Lycklig kille!!!

  
 
Adrian på väg till Karksson på Taket.

2
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00