Skansen!

Lite bilder från gårdagen gig på Skansen tillsammans med Körklang! Väldigt mysigt att sjunga inför en publik som själva sjunger…;) Å då menar jag inte hockeykör utan en uppdelad kör / publik som sjunger i stämmer… Ljuvligt och väldigt stämningsfullt. Tack för att jag fick komma.

 

  
  
  
 

  1. Fia skriver:

    Hej Charlotte! Jag ska toasta ett bröllop på lördag. Den underbara mannen som ska gifta sig är ett av dina största fans och det finns ingen i vänskapskretsen som vinner över honom på Singstar när några av dina låtar drar igång! Om du har lite tid över och känner att det skulle vara en kul grej skulle jag bli evigt tacksam om du ville skicka en liten hälsning och gratta Magnus ❤️??! Med vänlig hälsning, Fia

  2. Thea skriver:

    Jag tycker du är en proffsig artist, det har du bevisat flera gånger. MEN var förfasen inte fin i kanten då du o brolle uppträder, ta fram skinnbrallorna och skinnjackan. se lite grunchig ut och använd rösten för det vet vi att du kan.

    Eller det kanske är bättre att du håller dig till körer och skönsång och vackra klänningar?

  3. Du är GRYM Charlotte! Hur tyckte du det va att komma till Bengtsfors och uppträda? Jag va där och kollade och talar nog för hela publiken när jag säger att det va en helt magisk kväll! Hoppas du kommer tillbaka till vår lilla by någon gång :D

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..