Middag

Vi kom hem en snabbis igår från vår pågående turné , och drog direkt igen. Men bara på middag. Den fantastiske Michael Bindfeldt hade bjudit oss på middag med en gäng ande trevliga vänner. Vilken middag. Jag är fortfarande mätt…. Generöst och genuint. Vällagat och med en ljuvlig utsikt!
 

  
 
Middag i hans fantastiska växthus…

 

 
Klänning från Whyred.

 

  
  
  
 

  1. Linda skriver:

    Hej Charlotte! Jag läste ett gammalt blogginlägg häromdagen där det stod att du skulle skriva en självbiografi, blev det inget med den eller håller du fortfarande på? Anledningen till att jag frågar är för att jag är ett stooort fan av dig och skulle verkligen vilja läsa boken! :) kram och lycka till med allt!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..