Till Åsele

Idag hade jag jobb långt upp i Åsele…på Åsele marknad. En massa knallar som sätter upp stånd och hela byn lever upp. Häftigt och imponerande i ett litet samhälle!!

Vi hade tight om tid så vi fick lämna husbilen i Karlstad efter vårt gig i Bentsfors och åka privatplan fram och tillbaka. Nu sitter vi åter i husbilen igen och är på väg mot Göteborg där jag imorg ska medverka i Lotta på Liseberg.

 

  

 

  
  
  

 

  
  
    
  
  
  
  
  
  

 

 
  

 1. Anita skriver:

  Beundrar verkligen dig, som åker till så många olika platser och uppträder, och som ändå hinner med din fina familj!
  Tyvärr kunde vi inte åka till victoriadagen i år, men jag tittade på tv senare, och du är kanonbra.
  Ha det så bra
  Kram Anita

 2. Ja så ljuvligt vackert Sverige är i sommartider. Ska se dig i Allsången nu om en halvtimme, dig och Brolle. Ska bli grymt roligt. Förundras över hur snabbt lille A har vuxit, ååhh var tar den lilla bebistiden vägen……..;) . Fortsatt fin sommar (UTAN halsproblem) hälsar jag från Skåne

 3. Lyckliga Du som nästan alltid har Din man med på Dina jobb. Inte alla förunnat. Finns dom som måste vara personligen på jobbet hela tiden. Går inte jobba från var som helst. Beundrar dom något oerhört som har sina meredskaper 24 timmar om dygnet i veckor. O inte minst deras familjer.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..