Grebbestad

Ledig dag och mys hos vännerna i Grebbestad… Vilken ljuvlig kväll!!! Tack finaste Jessica o Johan med farföräldrar o barn o syskon som så öppenhjärtigt bjöd in oss i semesterfirandet. Ljuvligt!!

Nyfångade havskräftor och räkor! Så enormt gott!!! Lite eget mousserande rosé vin till det och saken var klar! Grymt trevligt… Det här kommer jag minnas tillbaka till i höst…;)

 

  
  Fånga krabbor är ett måste när man är på Västkusten! 
  
Liksom ett dopp!!

  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
Kurragömma:))

  
  
  
  
 

  1. åhhhhh det underbart vackra Grebbestad, en av de finaste platserna på jorden. Första gången där var jag med familjen och var cirka 8 år gammal, vi hyrde en lägenhet i en stuga precis vid havet och det ööösregnade hela tiden nästan…..:=D Min mamma och jag lekte att vi gifte oss och min syster och pappa var gäster, haha, ja vad gör man för att underhålla sig i sånt väder. Krabbfiske ingick också. Västkusten är magisk.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..