ANNONS

Öland 

/

Nu är vi på Öland för rep och imorgon smäller det på Victorias födelsedag. Tyvärr är jag såå dålig i halsen, riktigt ledsen för det. Ska göra ett öppningsnr med 2 Stevie Wonderlåtar och sedan en vacker duett med Loa Falkman sedan avsluta programmet met ett Perrelli- Medley med några favoriter. Så kul! Hoppas jag är ok i rösten. Ska plugga texter nu ett par timmar…

I vilket fall som helst så har jag ljuvliga Lars Wallin klänninar på mig! Så låter det illa pgr av min heshet så får ni titta….:)
 

 
 
  
 
 
 
 Middag på Dock Side på Strand.
  
  
 
Köpte nya mystofflor i plast till Adrian. Smidiga nu på sommaren men ack så fula!! HA HA! Han älskar dem dock och det är viktigast…

 

  
 
Min lilla älskade familj. Men saknar de stora kidsen:)

8
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00