Öland 

Nu är vi på Öland för rep och imorgon smäller det på Victorias födelsedag. Tyvärr är jag såå dålig i halsen, riktigt ledsen för det. Ska göra ett öppningsnr med 2 Stevie Wonderlåtar och sedan en vacker duett med Loa Falkman sedan avsluta programmet met ett Perrelli- Medley med några favoriter. Så kul! Hoppas jag är ok i rösten. Ska plugga texter nu ett par timmar…

I vilket fall som helst så har jag ljuvliga Lars Wallin klänninar på mig! Så låter det illa pgr av min heshet så får ni titta….:)
 

 
 
  
 
 
 
 Middag på Dock Side på Strand.
  
  
 
Köpte nya mystofflor i plast till Adrian. Smidiga nu på sommaren men ack så fula!! HA HA! Han älskar dem dock och det är viktigast…

 

  
 
Min lilla älskade familj. Men saknar de stora kidsen:)

 1. Elin skriver:

  TACK för ett fantastiskt framträdande under dagens Victoriafirande!
  Jag brukar läsa din blogg, gillar dina låtar men är egentligen inget fan utan följer mest bloggen för jag gillar din inredning,naglar m.m. Tycker såklart att du varit bra på Mellon, andra tvinspelningar och har sett dig live.
  MEN IKVÄLL VAR NÅGOT EXTRA
  Såg tv-inspelningen av Victoria firandet idag och insåg vilket proffs du ÄR!Kunde bara vända mig till min man och konstatera att just det ögonblicket var lycka. Du förmedlar glädje men är samtidigt så proffsig så du förtjänar en egon show i vegas!
  Så tack för en härlig blogg och för ett uppträdande som visar att du är en världsartist!

 2. Wow,du var såå bra,snygga klänningar och rösten var det inget fel på.Önskar dig en fortsatt trevlig sommar ? Förresten har du nån Pernilla klänning?

 3. Sara? skriver:

  Vilka otroligt vackra klänningar jag bara älskade den blommiga vita och den sista blå var så snygg.

 4. Gabi skriver:

  Superproffsiga Perrelli. Det räcket så! Tack för ikväll!

 5. Hej!
  Halkade ned i soffan strax efter nio. Surfplatta i ena handen och fjärren i den andra – började zappa utan högre förväntningar om att hitta nåt! MEN, fel!!!
  Din insats i Borgholm “gjorde” showen!
  YOU ROCK!

  Keep it up! :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..