Lugn dag!

Idag har bi knappt gjort något alls… Spelat tennis, shoppat lite till barnen, legat vid poolen… Käkat glass, Tittat på lite nya utemöbler, fotboll på tv…. Men när det är 30 grader i skuggan går allt lite långsammare..:)

 

  
  
  
  
 

  1.  Sitter just nu ute kl är snart 23 och det är 26 grader ute… Underbart!! Kvällarna är helt magiskt på alla sätt och vis! 

  

Syskonkärlek!!!!!

  

 

  1. Ja det är bara en vecka sen nu vi i Skåne hade så varmt också och kvällarna var underbara, på dagen var man helt slut. Saknar det nu när det är mulet och grått som på hösten :(. Hade varit bra om vi gjort som spanjorerna när det är så hett mitt på dagen att ta siesta och sen ha öppet lite längre istället. Gillar din header. Vad är det för smycken ? Blev nyfiken på dem. Önskar en skön helg !

  2. Låter som paradiset, Charlotte! Hälsa Anders och grabbarna så mycket! Sommarhälsningar från Kjelle, FCD

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..