ANNONS

Tennis och La Mata

/

Tennis och åter tennis. Barnen älskar det och vi tar privatlektioner varannandag under hela vår semester. De tycker det är så kul och jag älskar att se dem utvecklas och göra framsteg i en ändå ganska ny sport för dem. Nyttigt att testa på lite olika grejer och hemma är det helt enkelt svårt att hinna med det då fotbollen tar så enormt mycket tid för dem.

Vi käkade lunch på Vela Beach. Alltid ljuvligt med La Mata och strandpromenaden….

Middag på Fusion och det kan jag varmt rekommendera! Grym sushi!!!!
 

  
  
  
  
  
  
  

 
  
 
Mina älskade föräldrar som är helt fantastiska att ha med. Alltid glada, hjälpsamma och trevliga. Tänk att ha föräldrar som sina vänner som man tycker om att göra saker med. Tänk vad vi har rest mycket tillsammans genom åren. Sydafrika, Mexico, Kanarieöarna, Miami, Thailand, NY, London, Paris….. Oändligt många resor hit till Spanien. Alltid lika roligt!!! Tack för att ni finns i mitt liv eller, och …., Tack för att jag finns:)))

 

  

My big Love in life!!! ❤️❤️❤️

 
 
 
 
 
Adrian är kär i Samantha. Farfars sambos barnbarn:))) såå otroligt söt!!!

    

  
  
  
  
  
 
  

Visst smälter man lite…. Sicket charmtroll!!!

  

  
  

  

  

  

  

  

  

  

  

11
30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00