ANNONS

Midsummer

/

Ännu en midsommar går mot sitt slut… Vi har haft en supertrevlig kväll. Anders pappa och hans sambo har varit här. Mormor och morfar förstås och Dagge och hans son Albis som bor en bit härifrån.  Vi har lagat en massa mat och njutit av lugnet…grillat tonfisk, lax, chorizos, hamburgare, entrecote och Wagu biff!!! 
  Tog med oss nypotatis o sill från Sverige och en massa såser till grillen. DET är omöjligt att få tag på här nere..sedan gjorde vi en typisk svensk midsommartårtor med en massa jordgubbar på. Barnsligt gott! Lite Mil &Uma Noites, rose till det och saken var klar! 

Älskar att vara här… Nu sover alla i familjen, jag sitter ensam ute och lyssnar på de falsksjungandes britterna som sjunger ” I am Sailing…” från närliggande puben och trots det njuter jag … Det är midnatt och 24 grader varmt, stjärnklart….och det doftar sommar. Älskart!!!

  

 

  Nypotatis från Sverige, ett måste!!

  Sill också, såklart!

  
En supergod broccoli och blomkålspaj. 
  
  
  
  
  
  

 

Angelo i shorts och T-shirt m luva från egna kollektionen Perrelli Streetwear.
 

  Vår gigantiskt stora jordgubbstårta som Angelo garnerade själv! 

   
  

Me and My Love!!!

 
   

  
  
  
 

 

  
 
 
 

12
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00