Utflykt

Tokboostad med lantlig luft!!! Ljuvligt:)))

 

  
  

Älskar stenmurar….. Och att hänga med mina barn!

 
 
  
  
  
 

Mamma!!!! Jag har plockat Jasmin blommor åt dig!!!
 

 
 
  

Glad solstråle…

  
  
  

Hembakad sockerkaka!

  

Poserar utanför vårt gamla hus där jag tillbringat såå mycket tid. Utedasset snett ner över vägen, liksom brunnen och ladugården. Garaget där det styckades djur.

  

Angelo spanar in vårt gamla utedass…. Måttligt imponerad:)

  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

 
 

  1. Söta barn du har Charlotte. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Vi bodde på samma hotell som dig i Göteborg för några år sedan. Ville så gärna prata med dig men vågade inte störa. Gissar att det är jobbigt att inte få vara privat när man är ledig.

  2. Mia skriver:

    Vilka fina bilder, är du uppvuxen på landet eller bodde ni inne i samhället vet inte är det Hovmantorp eller Lessebo som är uppväxtorten. Jag bor i Växjö och naturen här runtomkring är enastående vacker.

  3. Petra skriver:

    Hej! Så dålig sidan har blivit sen ni gjorde om den. Sidan är seg, svårt att läsa vad Charlotte skriver och reklam kommer upp bland bilderna.
    Gå tillbaka till hur den var innan!!!

  4. Det är så ljuvliga bilder, jag får nästan ont i bröstet av längtan dit igen, det sitter så djupt i mitt hjärta också så jag blir tårögd. Det är det vackraste som finns, Småland. Luften där och allt. Njut !!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..