Bak!!

Lediga dagar är förknippat ned bak, det blev inga mösterbakverk denna gång men vi slängde ihop en sockerkaka och en kladdkaka! Barnen fick göra alla steg själva och kände sig såå duktiga!!
 

  
  
  
   

  

  

  

  1. Hej Charlotte, så härligt att se din kvalitetstid med barnen. Du är så aktiv både med arbete och din familj, beundrar dig allt du hinner med. Så glad idag fick jag besked om att jag fått beställningen på ditt Rosévin, spännande, vi startar Midsommarfirandet med detta, kan bara var gott allt som du gör är ju med högsta kvalité. Önskar dig och din familj en fin Midsommar , Kram :-)

  2. Vill bara gratulera till Mil & Uma Noites! Ett riktigt bra mousserande rosévin och till det låga priset! Måste erkänna att jag var lite skeptisk när jag beställde flaskorna, livrädd att det skulle gå åt det söta hållet men oj vad fel jag hade!

    Kommer definitivt lägga in ytterligare beställningar!

  3. Lena skriver:

    Nu har jag beställt ditt mousserande på Systembolaget. Nästa vecka kommer det.

  4. Vad är godare än en nybakad sockerkaka ? Duktiga barn du har !!?En fråga vi är lite nya i Torrevieja och undrar om du kan rekommendera bra restauranger? Har läst på din blogg att du gillar El meson och Vela beach i la mata /Trevlig Sommar !!/Anette

  5. Var har du köpt saft muggarna med sugrör?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..