ANNONS

Kuuuul!!!!

/

sponsorskylt-vin

Vilken succé!!! Så roligt att ni verkar gilla mitt rosa bubbel.

CharlottePerrelli-MilUma

Nu finns det igen efter påfyllning på Systembolaget. Har kommit hem med transport och leverans från Tejo i Portugal. Finns som beställningsvara på Systembolagets hemsida.

Beställningsnummer på systemet: 76866

17 år efter segern i Eurovision lanserar jag mitt första vin, ett elegant, mousserande rosévin från Portugal under namnet ”Mil & Uma Noites”. Översatt från portugisiska betyder det just ”Tusen och en natt”.

Då handlade det om att älska någon i  tusen och natt och att himlens alla stjärnor lyser upp i natten. Inget har egentligen förändrats annat än att nu är det tusen bubblor som lyser upp.

Schlager, bubblor, rosé, fest och njutningen – allt hänger ihop. Eftersom min karriär tog fart med just en ”Tusen och en natt” känns det också naturligt att döpa mitt första vin till ” ”Mil & Uma Noites”,

-“Portugal har aldrig lyckats vinna Eurovision Song Contest, däremot är vi duktiga på vin. Förmodar att det här är det närmaste Portugal någonsin varit en schlagervinst!” konstaterar torrt vinmakaren bakom vinet; Giovanni Nigra på Fiuza&Bright.  

10
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00