Kuuuul!!!!

sponsorskylt-vin

Vilken succé!!! Så roligt att ni verkar gilla mitt rosa bubbel.

CharlottePerrelli-MilUma

Nu finns det igen efter påfyllning på Systembolaget. Har kommit hem med transport och leverans från Tejo i Portugal. Finns som beställningsvara på Systembolagets hemsida.

Beställningsnummer på systemet: 76866

17 år efter segern i Eurovision lanserar jag mitt första vin, ett elegant, mousserande rosévin från Portugal under namnet ”Mil & Uma Noites”. Översatt från portugisiska betyder det just ”Tusen och en natt”.

Då handlade det om att älska någon i  tusen och natt och att himlens alla stjärnor lyser upp i natten. Inget har egentligen förändrats annat än att nu är det tusen bubblor som lyser upp.

Schlager, bubblor, rosé, fest och njutningen – allt hänger ihop. Eftersom min karriär tog fart med just en ”Tusen och en natt” känns det också naturligt att döpa mitt första vin till ” ”Mil & Uma Noites”,

-“Portugal har aldrig lyckats vinna Eurovision Song Contest, däremot är vi duktiga på vin. Förmodar att det här är det närmaste Portugal någonsin varit en schlagervinst!” konstaterar torrt vinmakaren bakom vinet; Giovanni Nigra på Fiuza&Bright.  

 1. Wihooo så gott, hoppas jag. Jag litar på din goda smak och har redan ringt min butik som lovat ta hem det till mig. Ser så fram emot när det kommer !

 2. Hej, har inte hittat ett rosévin som jag blivit överförtjust i men du har väckt mitt intresse så nu har jag beställt :) Ska bli spännande att testa.

 3. Hur många procent är det?

 4. chris skriver:

  Tyvärr så är jag urkass på kändisar som ger sitt namn till viner utan att vara vinmakare. Det är sorgligt att ni nedlåtande er till sådant.

  1. Är du urkass på kändisar? Jag är inte heller bra på det:))
   Däremot är jag rätt insatt i just de ämnet jag jobbar med. I det här fallet Rosa bubbel.:)))

 5. Lena skriver:

  Vill så gärna prova vinet, kan jag gå in på bolaget och beställa där eller måste det ske på deras hemsida?
  Kram Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..