ANNONS

Småland

/

Småland!
Nu är det sommarlov och vi är äntligen i Småland…. Så ljuvligt. Finns ingen plats på jorden där jag känner mig såå hemma! Jag har rätt lätt för att anpassa mig och trivs nästan överallt, men Småland i mitt hjärta. Det är något speciellt… Gröna ängar, doften av kaprifol, stenmurar, smörblommor, hundkex, flaggstänger, röda små stugor ned vita knutar… Grusvägar! Jag kan göra listan oändligt lång… 
 

  
  
  

Har haft en fyrhjuling inlämnad på lagning, vi behövde köpa nya större hjälmar till killarna och så blev det ett inbyte av en strulig fyrhjuling och ett nytt köp. Alla glada o nöjda och sedan blev det en lång utflykt med att brummande fyrhjulningar. Underbart med naturen och ut och köra i… Att sedan stanna och fika med hembakat…;))) pricken över I:et….

  
 
 
  
 
För rörliga bilder, kolla in mitt insta laperrelli när barnen har lärts sig köra bobcat och traktor.

 

  
 
 
 
 
  
 

Idag har vi som sagt haft kurs i att köra bobcat och traktor. Det funkade väldigt bra, Alessio skrattade så han höll på att kissa ner sig i början. Med morfar i skopan och 
 

 

  

  

  

  

  

7
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00