Småland

Småland!
Nu är det sommarlov och vi är äntligen i Småland…. Så ljuvligt. Finns ingen plats på jorden där jag känner mig såå hemma! Jag har rätt lätt för att anpassa mig och trivs nästan överallt, men Småland i mitt hjärta. Det är något speciellt… Gröna ängar, doften av kaprifol, stenmurar, smörblommor, hundkex, flaggstänger, röda små stugor ned vita knutar… Grusvägar! Jag kan göra listan oändligt lång… 
 

  
  
  

Har haft en fyrhjuling inlämnad på lagning, vi behövde köpa nya större hjälmar till killarna och så blev det ett inbyte av en strulig fyrhjuling och ett nytt köp. Alla glada o nöjda och sedan blev det en lång utflykt med att brummande fyrhjulningar. Underbart med naturen och ut och köra i… Att sedan stanna och fika med hembakat…;))) pricken över I:et….

  
 
 
  
 
För rörliga bilder, kolla in mitt insta laperrelli när barnen har lärts sig köra bobcat och traktor.

 

  
 
 
 
 
  
 

Idag har vi som sagt haft kurs i att köra bobcat och traktor. Det funkade väldigt bra, Alessio skrattade så han höll på att kissa ner sig i början. Med morfar i skopan och 
 

 

  

  

  

  

  

 1. Mia skriver:

  Ja det är så vackert, naturen och röda stugor underbart.

 2. Ja Småland är underbart. Tycker kanske det för att jag är född där. Var i Småland är Du nu för tiden. För inte är det väl Hovmantorp?

 3. Helen skriver:

  Härligt att få komma hem till mor/far & mormor/morfar o bara njuta o vara. Kram på er ☀️❤️

 4. Underbara sommarbilder/ njut o t vara på tiden/ du jobbar så mycket så du är värd denna tid tillsammans med familjen/ att båda vila o göra roliga upptåg !!!!!

  1. Hon arbetar väl inte mer än någon annan. Eller har jag fel.

   1. Tror att det är väldigt svårt att generalisera i denna fråga. Ör man statligt anställd så går man efter avtal är man egen så jobbar man så mycket man vill och orkar. Så, det är nog väldigt olika.

 5. Lena skriver:

  Visst är det härligt med landet och fika uti det gröna. Jag älskar stenmurar – tänk vilken historia det ligger bakom varje mur eller om dem kunde prata?
  Kram Lena

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..