Avskyvärt!

På mitt insta idag. Det här är inte ok. Blir ledsen förtvivlad och förbannad. 
 

 

 1. Ricky skriver:

  Det är FRUKTANSVÄRT!! Oskyldiga som hade hela sitt liv framför sig! Sen att det är “såna” som mig själv, som har blivit attackerade och mördade – gör min sorg oroligare! Vad är du? Kanske du frågar!? Som dig, precis som dig!! Och vad är jag? En människa! Vad är vi? Människor! MÄNNISKOR!

  1. Jag vet….. Hjärtat vill explodera!!! Smärta och oroliga tankar…

 2. Instämmer att detta är förskräckligt / men hur uppkommer detta onda/ hur kan det fastna så djupt att det ger någon rätt att avsluta en annan människas liv/ en person som du aldrig sett tidigare du känner inte personen / men ändå känna så starkt att du kan skjuta ner personen

 3. Håller med riktigt avskyvärt,man blir så trött på allt hat uti världen. Jag begriper inte hur människan har blivit, att ett människoliv inte är värt någonting längre. Jag hoppas och tror att det finns mera kärleksfulla människor, än onda människor uti vår värld. Tyvärr så hörs dessa onda krafter så enormt högt, därför känns det som de är fler än oss normala/kärleksfulla/vi människor som accepterar olikheter.
  Ha en trevlig dag.
  Kram Camilla i Karlstad

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..