ANNONS

Hedrad

/
 Ambassadörskap är något otroligt hedrande. I måndags blev jag utsedd till Lessebo Kommuns  ambassadör.  Är så glad och tacksam och ska göra allt jag kan för att framhålla mina rötter och Lessebo Kommun som ligger mig så varmt om hjärtat. Tacksam och stolt är bara förnamnet! Småland i mitt hjärta!

”Charlotte är en tjej som har nått stor framgång både nationellt och internationellt och har samtidigt båda fötterna på jorden. Hon har en stark anknytning till Lessebo kommun och är redan i dag en sann ambassadör för kommunen. Vi kan i många sammanhang höra Charlotte beskriva kommunen på ett mycket positivt sätt. Vi är därför mycket stolta och glada att få ha Charlotte som vår ambassadör”

Namnlöst

13
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00