Hedrad

 Ambassadörskap är något otroligt hedrande. I måndags blev jag utsedd till Lessebo Kommuns  ambassadör.  Är så glad och tacksam och ska göra allt jag kan för att framhålla mina rötter och Lessebo Kommun som ligger mig så varmt om hjärtat. Tacksam och stolt är bara förnamnet! Småland i mitt hjärta!

”Charlotte är en tjej som har nått stor framgång både nationellt och internationellt och har samtidigt båda fötterna på jorden. Hon har en stark anknytning till Lessebo kommun och är redan i dag en sann ambassadör för kommunen. Vi kan i många sammanhang höra Charlotte beskriva kommunen på ett mycket positivt sätt. Vi är därför mycket stolta och glada att få ha Charlotte som vår ambassadör”

 

Namnlöst

 1. Anki skriver:

  Grattis-kram Charlotte från mig i Skåneland

 2. Lena skriver:

  Det är hedrande för dig, och du är verkligen värd detta. Jag bor i grannkommunen, i Södra Sandsjö. Om du kommer ihåg där man åt alla kakor förr i tiden.
  Hoppas att du har en härlig helg!!

 3. Hej!
  Under din överskrift “Hedrad”, stavfel, förstår jag, men det var lite kul.

 4. Lotta skriver:

  Ledsen kommun står under rubriken. Där står även Hovmantorår? Hovmantorpsår är nog bättre…

  1. Förstod att det inte var i texten eftersom jag läst den nu 10 ggr…

 5. Lessen kommun…. Så tokigt det kan bli, tror nog inte Lessebo kommun är lessen.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..