Bak och avslutning

Skolavslutning idag och vi har bakat så det står härligt till här hemma.Rulltårta, vanlig tårta, kolasmeten med Lingon, chokladbollar mm. Terapi för mig. Mysigt och barnen älskar det…. De slåss om att få slicka skålen….;)) minns exakt det från när jag var barn. Önskade alltid att mamma skulle spara mer smet eftersom det alltid tog slut så fort….

Jag är så glad att ni verkar gilla Mil E Uma Noites…Flaskorna tog slut i ett nafs. Men nu finns de under nästa vecka igen på Systembolaget för beställning  NR: 76866. 

  

På väg hem från Portugal igen. Jag hade 1 flaska kvar…

 
Grillat fiskknyten;) 

  

 Hamburgare till barnen med färskpotatis. 

 

 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

  1. Tack för en superhärlig blogg.Är nyfiken vad du har i fiskknytet och vad det är för sås du har på? Ha en underbar sommar!!!

    1. Tack!! Aioli när det är klart/ grillat, och flytande smör i knytet när det grillats. Hade torsk och lax i denna gången:))

  2. Ah så härliga bilder med massor av nostalgi. Och bakandet sen ! Kommer ihåg när jag var liten och älskade smeten till en nötkaka, smygöppnade ugnsluckan och tog med sked ur formen innan kakan börjat bli bakad. LOL. Min mamma blev INTE glad………

  3. ninni skriver:

    Åh, så mycket gofika du har! Blir sååååå sugen. Får nog ta och baka en liten kaka. :))

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..