ANNONS

Bak och avslutning

/

Skolavslutning idag och vi har bakat så det står härligt till här hemma.Rulltårta, vanlig tårta, kolasmeten med Lingon, chokladbollar mm. Terapi för mig. Mysigt och barnen älskar det…. De slåss om att få slicka skålen….;)) minns exakt det från när jag var barn. Önskade alltid att mamma skulle spara mer smet eftersom det alltid tog slut så fort….

Jag är så glad att ni verkar gilla Mil E Uma Noites…Flaskorna tog slut i ett nafs. Men nu finns de under nästa vecka igen på Systembolaget för beställning  NR: 76866. 

  

På väg hem från Portugal igen. Jag hade 1 flaska kvar…

 
Grillat fiskknyten;) 

  

 Hamburgare till barnen med färskpotatis. 

 

 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

4
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00