Ledig söndag!!

Finfrämmat på besök och hembakad rabarberpaj!!!

Ljuvlig dag… Hunnit med att luka landen och sedan åka till Sollentuna där Anders skulle springa ett 200 meters lopp med några kompisar. De har haft en Biggest looser tävling och den avgjordes igår med den här grenen. Anders var grymt nöjd som kom 2:a. 

Väl hemma igen så kom Gabriel, Dejjan och Viktor förbi och fika.. Vi gjorde rabarberpaj och drack kaffe och sedan fick vi underhållning i form av sång av Adrian. Lille plutten sjöng alla låtar han kunde för Gudfar Gabriel. En underbar söndag helt enkelt med lite av varje!
 

  
 
 
  
  
  
  
  
 
 
 
 
 
  
  
  
  

 1. Just en sån här tråkig kommentar kan förstöra för alla oss andra som njuter och gläds åt denna bloggen och alla härliga bilder, det är så generöst !! Att du inte fick fram att de lukade (rensade ogräs) i landen var kanske inte så hemskt. Som C skriver: se bilderna och använd fantasin och var glad åt att du kan gå in här och få inspiration och glädjande vackra bilder.

 2. Petra skriver:

  Härligt att läsa om din vardag med familjen, men jag kan inte låta bli att bli lite irriterad över alla felskrivningar du gör i texterna! (Läser du inte igenom allt innan du publicerar?)

  “Hunnit med att lika landen” Vad betyder det??
  Dessutom är ju både Adrian och Gabriel felstavat! Det känns inte så proffsigt precis!

  1. Bloggar man 1 på natten så blir det felstav ibland… Autokorrekt är inne och gör om orden och nej, inte alltid jag läser igenom det. Kämpar ibland med tid och ork att blogga så mycket som jag bara kan och då blir det så ibland. Finns bättre och viktigare saker att bli irriterad över. Titta på bilderna!!!

 3. Vilken härlig dag, o underbart med underhållning av barn/ hoppas hela dagen var fin!!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..