ANNONS

Ledig söndag!!

/

Finfrämmat på besök och hembakad rabarberpaj!!!

Ljuvlig dag… Hunnit med att luka landen och sedan åka till Sollentuna där Anders skulle springa ett 200 meters lopp med några kompisar. De har haft en Biggest looser tävling och den avgjordes igår med den här grenen. Anders var grymt nöjd som kom 2:a. 

Väl hemma igen så kom Gabriel, Dejjan och Viktor förbi och fika.. Vi gjorde rabarberpaj och drack kaffe och sedan fick vi underhållning i form av sång av Adrian. Lille plutten sjöng alla låtar han kunde för Gudfar Gabriel. En underbar söndag helt enkelt med lite av varje!
 

  
 
 
  
  
  
  
  
 
 
 
 
 
  
  
  
  

4
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00