Tacksam❤️

Wow!!

Vilken dag….vilken vecka!

Förra julen fick Angelo och Alessio 1 veckas semester var av mig. De skulle få välja att åka vart de ville och resan var bara för respektive barn och mig. För att vi skulle få egentid. Jag tror det är bra att få umgås lite med sina barn själv när man är en stor familj. Att fokusera på barnets ålder och inte alltid behöva kompromissa med sina syskon. Fast önskan har från början kommit från dem själva…

Den här veckan är Angelos. Han har själv valt att åka en kombinerad resa till NY och sedan LA. Vi har haft det fantastiskt och det är inte utan att jag undrar om det blir någon mer gång?! 

Barnen blir större, det är inte superlätt att få ledigt från skolan, jag har ett jobb att sköta och jag har tre barn som alla ska få lika stor del av mig, har inte de två äldsta barnen på full tid eftersom jag är skild från deras pappa… Alltså.  Man kan tyvärr inte göra sådan här resor så ofta. Vi har planerat länge och tycker att våra noggranna val har blivit väldigt bra med resan. Roliga saker som vi hunnit med och nu bockat av på Angelos Bucket list.

Därför har jag försökt att njuta så mycket jag bara har kunnat.  En sådan här resa tar man med sig resten av livet för att den blir såå speciell. Tacksam för att vi fick ihop det här och för en fantastisk vecka. 

I september blir det Alessios tur att få resa och han har valt Dubai. Spännande!

 

 

 1. Nill skriver:

  Hej! Så himla fint av dig att göra så, jag är också separerad och känner att ensamtid med varsitt barn ger så mycket…
  Du är en bra förebild!

  Kram Nilla

 2. Pia skriver:

  Hejsan,

  Låter härligt med egentid till barnen, jättebra idé. Så att du skrev att ni skulle till Dubai i september med din andra son. Om ni har möjlighet för att vänta till oktober vill jag rekommendera det. Legoland öppnar då och temperaturen är lite lagom då. Hur som helst så hoppas jag att ni får en fortsatt bra semester.

 3. Härligt att du kan bjuda dina barn på resor. Njut nu! Resan bli minne för livet för er båda.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..