Six Flags

Roller Coaster!!! Det är bara förnamnet.

Jag har blundat, hyperventilerar och skrikit… Men jag har bannemig inte bangat. Bestämde mig för att inte vara en tråkig morsa, utan att bara göra det. Allt som Angelo ville. Puh! Bara att inse att man inte ör lika tuff som sin 12 åring… Ha ha! 

Men skit vad roligt vi haft det!!

En dag på Six Flag i Santa Clarita.

 

  
  
  

  

 

Dyrt men värt varenda krona. Platinum Pass… Vi stod inte i en enda kö, trots timmars köer kunde vi gå rakt för bi allt och boka våra attraktioner på en liten egen dosa. Vi hann åka hundra ggr mer och slapp att bara stå…. Kan varmt rekommendera det för er som tänker åka hit någon gång.

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Puh!!! Lite ont i huvudet och mådde ganska risigt av alla skakiga berg o dalbanor…;) Hua, nya tag!!

 

Santa Monica Beach.  

  
  
Poolområdet på vårt hotell- Viceroy.

 
 
  
Favoritsysslan…. 

Egen design på T-shirten. PerrelliStreetwear.

  

 
 
 
Klättra i rep är oxå kul!! Gamla som unga samlas här, hänger runt, tränar och snackar….;)) solen skiner, ljumma brusar från havet och livet känns lättsamt.

 

  
 
På väg till Restaurang Nobu i hissen på Viceroy. Klänning från Karen Millen köpt på 5th Avenue i New York. Väska Chanel, skir Gianvito Rossi.

Angelos kostym, kavaj och shorts köpt på Zara. Skjorta Ralph Lauren. Skor Tods.

  

  

 Skinnjacka från BLK DNM.
  
 
Santa Monica Beach…. Så ljuvligt vackert!!

 

  
  
 
Avslutade kvällen med ett restaurangbesök på fantastiska Nobu. Grym sushi!! Angelo åt 22 bitar medan jag åt 6??!?! Ha ha!! Undrar var all mat tar vägen i hans lilla kropp… 

 1. Men lägg ner!
  Good for U Charlotte, vi gjorde samma sak och fick en underbar köfri dag, kvalitet för hela familjen:)

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Det är ju hur man prioriterar. Jag & min familj älskar att resa och att åka på nöjesfält. Och ja, altiviteter kostar men man har ett val och kan välja. I min familj lägger vi inte tusentals kronor på cigaretter, snus, alkohol. Tänk att det finns barnfamiljer som lägger 5000 kr /år på att springa på Systemet! Inte en prisvärd aktivitet ; ) Strunt samma! Ha en underbar dag!

 3. Maria Jättebilligt. 5000 tusen för en familj med 3 barn. Tänk !!!!!!

 4. Maria skriver:

  Hej! Vi köpte också Platinum pass för att hinna med ALLT på en dag! 1000 kr är prisvärt på detta enormt häftiga tivoli. Bor man i L.A kan man åka dit flera gånger och då kan man köpa billigare biljett. Lilla Gröna Lund tar 400 för en dag med köer och det känns inte prisvärt…

  Hälsningar från en lärare vars make är en helt vanlig arbetare : )))

 5. Maria skriver:

  Hej! Vi köpte också Platinum pass för att hinna åka allt på en dag! Kostar 1000 kr och jämfört med lilla Gröna Lund som tar 400 för en dag utan förtur i köerna så är det prisvärt. Bor man i L.A och kan åka dit fler gånger så kan man ju köpa billigare biljett.

  Hälsning fr en lärare vars man är vanlig arbetare : )

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..