ANNONS

Fram o tillbaka

/

Jag är ju mitt i tv produktionsinsp av En kväll i NY. 13 artister möts i New York och ska framträda på grandiosa Apollo Theater nu på tisdag. Innan dess är det repetitioner och möten ned kör och fantastiska inslag av vårt NY. Jag tror det kommer bli ett härligt program med mycket skratt och värme. 

Jag bandade i tre dagar förra v och då var Adrian och Anders med mig. Vi landade i går morse hemma i Sverige igen eftersom jag hade ett jobb i Jönköping i går kväll på Elmia mässan. 

Nu idag knappt ett dygn senare sitter jag på flygplatsen och väntar på att flyga tillbaka. Något grusig i ögonen och jetlaggad. Men allt går.

Angelo, min äldsta har fått ta ledigt en v från skolan och för första hå gen ever ska vi höra en egen resa ihop. Så kul!

Han följer med mig till NY och sedan drar vi vidare till Los Angeles för egentid och semester. Ska bli grymt roligt! Har massa fantastiskt inbokat på agendan men ska oxå bara vara och njuta….;)))

 

På jobb i Jönköping och på Elmia:)
    
 
Söndag morgon och dagens resesällskap.

Taggad kille för en veckas semester, lycka❤️❤️❤️

 

 
 

  Igår på väg gem från NY.
 
Renoverar just nu i källaren. Alla avloppsrör byts ut till nya. Tråkigt men sådant som måste göras i gamla hus. Skönt vi upptäckte det innan vi lade in golvvärme och stengolv…..

 

  
Adrian hjälper pappa att riva entrén till gästhuset. Nu ska de snart börja bygga nytt då det gamla hade ruttna brädor….

  
  
  
 
Lycklig kille som får hjälpa till… Efter en stund blev kofoten mikrofon och trappan scen….. :))

 

 

10
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00