Ledig dag!

Lekpark, strosat runt käkat lunch… Lite shopping. Njutit av solen. Vilken dag!

Nu på väg till finaste Jennifer och hennes Man Micke som bor här i NY och har egna butiken Bag-all, vi har varit på deras tryckeri och filmat och idag gick vi till butiken och shoppade loss. Fantastiska förvarings/ packpåsar. En fröjd för mig som gillat ordning och reda i min packning!!

 

  
  
  
 
 
  
  
 
Bilder från Tryckeriet!  
  
 

  1. Hejsan! Vilken snygg svart/vit klänning du har på dig. Vad har du köpt den Charlotte? Kram!!!

  2. Jag var också där förra sommaren när jag sprang Tjejmilen NY. Missade Jennifer som var utomlands men så fin butik och det blev en hel del påsar.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..