Första dagen…

Vi har plåtat en hel del idag men jag har oxå hunnit med tre timmars powerwalk i centralpark och lunch med min familj på The Boathouse. Så mysigt. Lite blåsigt men när solen har tittat fram är det skönt. Just nu ikväll är det ljuvligt, varmt och skönt.

 På väg mot en ny inspelning och efterfest funderar vi på Buddakhan, ett av mina favoritställen i NY. Fruktansvärt bra mat;))

  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
   
 

 1. Dessa vansinnigt goda Godiva choklad jordgubbar, köpte den första jordgubben i Las Vegas för flera år sedan, har sedan dess köpt var vi än kommit i USA. Sist faktiskt i New York, 5th Avenue vid Rockefeller Center, testa deras burkar med chokladpulver också, finns både som ljus och mörk. Fantastiskt god varm choklad! Eller kall om man föredrar det. Ha en riktigt trevlig vistelse i New York, jag bara älskar den staden! PS. Har ni tid och vill hitta på något roligt med Adrian rekommenderar jag Childrens museum of Manhattan, han kommer garanterat få roligt. DS

 2. Sofia skriver:

  Åh, vad härligt ni verkar ha det! Bara njut! Jag hoppas också få besöka New York igen någon gång snart. Med min familj denna gång. Var där som kortast en gång för nästan tjugo år sedan. Mycket har hunnit hända sedan dess. Kram Sofia

 3. Monia skriver:

  Ser super härligt ut.
  Undrar bara om er barnflicka från USA inte jobbar hos er mer? Har inte sett henne på några bilder på länge och så har du ju oftast Anders med dig. Men hon finns kanske i “kulisserna” och roddar utan att synas.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv och ha så skoj i NY.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..