Mot NY

Mot NY och nya äventyr… Dags för en ny produktion och filminspelning;)) 

En kväll i New York heter programmet.  En massa artister är med och vi filmar under tre dagar försatt sedan komma tillbaka i N v och då ha en gemensam stor konsert på Apollo Theater. Vi kör egna låtar i en ny produktion. Så spännande!

Anders och Adrian är med och får lite semester medan jag jobbar, det blir perfekt för dem. Hoppas på hyfsat väder nu bara. Hörs snart vidare!!

  
  
   

  

  

 1. Anna skriver:

  Adrian kommer inre att få några men av att följa med mamma och pappa till NY. Det är bara nyttigt för honom att vara ledig från dagis några dagar. Precis som du eller jag tar några dagar ledigt från våra jobb. Även barn behöver vara lediga från dagis för att umgås med nära och kära. <3

 2. LISA skriver:

  Stakars stakars lilla kille som INTE får vara på förskolan å få pedagogiskstimulans leka å busa bygga upp rollekar tsm med dom andra barnen i Adrians ålder gör å som är sååå viktigt för den kommande framtiden……
  Så han inte tror att världen är BARA mamma & pappa

 3. lena skriver:

  Vad reser ni med för bolag?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..