Schlager och åter schlager

Dagarna handlar om Eurovision nu… Inte så konstigt eftersom vi har Eurovision in town! So much fun!

Vilken publik. De sjöng vartenda ord och till och med i Här står jag!  På svenska:)) DET är riktiga fans:)

  
 
Igår kväll efter mitt framträdande på Café Opera! Mina största fans från UK fanns så klar på plats men även fans från Israel, Tyskland och Belgien. Såå trevligt att träffas igen. De kommer med jämna mellanrum och ser mig på olika tillställningar och shower. Näst gång blir till sommarturnén.

 

 
 

   Mina två Eurovisionnummer och outfits!

 

  1. hanna skriver:

    skulle vilja veta hur du gjorde för att få den kroppen som du hade när du tävlade med låten “hero”. vad du åt, vad du tränade osv. du är en skönhet! älskar allt du gör charlotte!!!! du är en stor förebild.

  2. Love it Charlotte you are all that I love of Eurovision. You are the reason that Im eurovision fan!! I hope near future you return to competition or maybe make new material. New songs like this your strong popschlager song of Russia ‘you are the only one’ or Zöe from Austria or Ira Losco from Malta!! this is the type of song that we love to you!! Like schlagerdiva!! Thanks for all!! Love you!!

  3. Så roligt att ha fans från hela världen. Du har haft en fantastisk karriär och jobbat så hårt för den. Kul med bilden där de står runt dig och liksom bara tindrar :=D. Så gulligt. Måste fråga en kanske dum fråga, men behöver ni som s k stjärnor livvakt ibland ? Vid stora event…..

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..