Studio

Igår var jag i studion och sjöng in en nu singel ned Brolle inför sommarturnén. Såååå kul så jag kan inte sätta ord på det. Grymt;) kommer bli en grym sommar!
 

  
 
Dagens sommarlov på naglarna;))) Färgen heter Tiger Blidson by Gelish…;)))

 

  
  
 

  1. Sara skriver:

    Vilket härligt nagellack, man blir riktigt glad av färgen!

  2. Åhh vilka snygga naglar och riktigt läcker sommarfärg! Me like ;)

  3. Hey, Charlotte kan inte du ha en frågestund snart skulle vara kul?

    Kram Från Jennifer

  4. Fantastiska ringar!!!! Jag söker inspiration till vigselring, dina är makalöst snygga. Vilken storlek det är på stenarna i din eternity? Dom små är de 0,10 el 0,15? Fräsch färg på naglarna! Kram

  5. Oh vilken tur att smaken är delad. Läste en annan blogg innan idag där det var så många delade meningar, och tänk ! så tråkigt…om allt tyckte samma. Respekt till allas smak tycker jag. Personligen gillar jag detta och My Gooood, ringarna, älskar dom. När jag har någon liknande ring (ja, inte alls i den kalibern, haha) på mig och ska åka något offentligt färdmedel så vänder jag stenen inåt i handen (ex nyligen i Londons tunnelbana) så jag inte ska bli rånad. Trist man måste göra så, men det är ju tyvärr verkligheten. Ser fram emot att höra det ni spelat in idag. Hur får man lyssna på det ? Är det som en liten “försmak” på vad som komma skall i sommar ? Vilket team, du och Brolle. Lycka till !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..