Finbesök!

För ett par kvällar sedan fick vi finbesök i triss av snygga tjejer. Så mysigt och trevligt. 

De jfr med sig mat OCH present… En lite sen bröllopspresent. Men bättre sent än aldrig?!? Åh det var ingen dålig present! My god:))

Ursnygga bestick för 15 (?!) personer + salladsbestick. 

Min telefon strulade och var full så jag glömde bort att ta bild… Får lägga upp det i efterhand. Sitter nu och väntar på min flight till Göteborg:)
 

 

 

  
 
 
 

 1. Eva skriver:

  Hur kan dom komma men en försen bröllops present snart ett år efter ( minns inte riktigt månad ) men verkar ju lite underligt speciellt när iaf 2 av dom var med på bröllopet. Fattar ingenting men kanske inte meningen haha!
  Ha det fint, kram

 2. Linn skriver:

  Du menar utan ögonskugga?

 3. Underbara Du!

  Härligt med riktigt GOA Vänner!!

  Ser så härligt o vardagligt o myyysigt ut, med en osminkad Charlotte ibland. Heja Dig!!

  Stor kram fr mig!

 4. Lisen skriver:

  Men ååå kan vi inte få slippa ta hela världens skuldkänslor på våra axlar, vi i Sverige? Härligt med lite vardagslyx. Vi jobbar hårt för våra pengar. Vi donerar så mycket till välgörenhet. Låt oss få göra vad vi vill av en del av våra pengar. Snälla låt oss slippa lite PK ibland.

 5. Måste bara fråga hur det kommer sig att du producerar en klädkollektion, när det finns ett sånt otroligt överflöd av kläder i världen? Förstår överhuvudtaget inte varför kändisar väljer att göra egna kollektioner med allt från kläder, inredning, porslin osv, när det redan finns så otroligt mycket liknande grejer att välja mellan. Finns det inte så det räcker? Vi lever verkligen i ett samhälle med överkonsumtion, och det känns viktigare än någonsin att tänka på miljön.
  Rekommenderar dokumentären “the true cost”, finns på netflix, som handlar om klädindustrin och hur den påverkar miljön och även de människor som arbetar där.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..