Box

Vilken ljuvlig Box min man fick idag…;) snyggt och elgant och de bästa produkterna inom hårvård. Jag kör samma serie för kvinnor. Älskar dem och skulle inte vilja vara utan dessa bra paradenfria produkter som får min hår att se ut som om det fått nytt liv!
 

  
  
  
  
  
  
 

  1. Hej Ingrid!
    Ja vi kan inte annat än att hålla med, det fina produkter. Våra produkter är dock sulfat, paraben och silikonfria samt innehåller ekologiska oljor. Samtliga produkter utvecklas och tillverkas i Sverige och är skonsamma för människa och miljö. Ta hand om dig! Mvh Mattias & Patrik

  2. Och om man tröttnar eller vill testa något annat kan She Uemura, ett japanskt märke rekommenderas, aldrig varit med om liknande kvalitet på någon hårvårdsprodukt. WOW-faktor.

  3. Och tröttnar man på det kan man testa något som heter She Uemura, det är det mesta makalösa japanska hårproduktsmärke jag upplevt, man kan inte tro att håret kan bli så bra av det.

  4. Använder deras produkter. Har toppkvalitet på mitt tidigare lite slitna hår

  5. Använder deras produkter, har fått toppkvalitet på mitt tidigare lite slitna hår

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..