ANNONS

Sol

/

Vilken dag!!! Klarblå himmel och strålande sol. Vi ligger vid poolen och bara njuter! Detta är såå skönt och jag har längtar hit makalöst mycket.  Har varit här fram o tillbaka i många år nu… Närmare bestämt sedan 2009 tror jag. Tänk bad tiden går! Och vad mycket som har hänt sedan dess…. Men här är väldigt lugnt och man kan andas och tänka klart. Här har barnen lärt sig simma… Och tränat på att cykla. Vi har hängt på alla lekland, go-cart ställen och stränder. Det är ljuvligt här och jag har mycket minnen här ifrån. Positiva sådana.  

  
  
  
  
  
  
  
Tunika från WWW.drömhuset.se

 
Top och shorts från Drömhuset.

 

  
 V 
 

5
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00