ANNONS

Dinner

/

Igår kväll träffade vi upp Anders syster Veronica och Pappa Classe m hans sambo Martha. De bor här nere så det är kul att träffas eftersom det inte blir så ofta. Vi tog en härlig kväll och middag tillsammans på Vela Beach.. Så mycket gott att välja mellan och helt nyrenoverat. Trevligt!! Kolla strandpromenaden … La Mata Beach, en favorit vi alltid åker till! 

 

  

  

  

  

  

  

Jag åt rökt tonfisk!!

 

  
  
  
  
  

Adrians hatt från Zara boys.
  

 

 

  
Adrian kavaj från H&M, skjorta Zara, jeans H&M och även skorna.

Jag Ralph Lauren jeans jag fått av min man, linne o Kimono från French Connection och favoritskor/ kilklack från Christian Louboutin som har några år på nacken. 

Anders bär nästan alltid Rosenborn så jag förmodar att det är det även senna gång…;)8

 
 
 
Nytt halsband från H&M.

4
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00