Tröttsam oLustig kille

Tänk att behöva hitta på scoop varje dag?? Det kan ju inte vara lätt men någonstans måste man hålla sig inom ramarna och det är inte ok att hitta på eller tro på sina uppgiftslämnare till 100% utan att göra research. Jag tycker verkligen inte detta är ok. 

 

 
Ola Lustig uttalade sig imorse på NRJ och hittade På att jag körde runt med tyska regplåtar för att slippa parkeringsböter och för att slippa bet trängselskatt. 

Definitivt inte ok. Nu har han gått ut och sagt att allt var ett aprilskämt? Och att han blivit ” lurad/ blåst” av sin källa.

Verkligen roligt! Speciellt då effekten ser ut så har på sociala medier?
 

  
  

Undra om dessa människor som skrivit dessa inlägg skäms för att de gick händelsen i förväg…. Reagerade lite snabbt utan att veta om det Ola berättade hade täckning eller omsedda människor vara skiter i det och tycker att man som offentlig bara ska acceptera detta??

Jag är lite förbluffad…..

 1. nina skriver:

  Obehagligt och osmakligt “skämt”! Tur att du får en mängd smöriga och tröstande kommentarer!

 2. Är väl inte mer än rätt att ta till rättsliga åtgärder kan jag tycka, ska en radiokanal verkligen kunna säga vad som helst och komma undan med endast en ursäkt? Näe, det känns som om de har lite mer ansvar än så och kan de inte hålla det ansvaret så är det självklart att det ska bli åtgärder! Annars kan vi ju bli tvungna att höra sånt här skitsnack varje dag! Något ska man väl ändå kunna få lite på?!

 3. Cicci skriver:

  Jag behöver definitivt inte skämmas då jag var den enda som skrev im man verkligen visste att detta var sant o att faktiskt var 1 april så jag skrev inget dåligt utan ifrågasatte istället. Men då alla andra kommentarer var negativt så förstår jag att det var svårt att se en enda som inte var det.
  Han gjorde verkligen bort sig där o man kan hopps att han verkligen lärde sig något. Tyvärr var skadan redan skedd här :(

 4. Paula skriver:

  Oproffsigt av Ola jag som annars brukar gilla deras program men detta var bara så dåligt. Tyckte dock det lät så osannolikt när jag hörde det så jag trodde inte på historien redan då. Trist att en tjej/kvinna inte får vara framgångsrik i Sverige utan att folk blir avundsjuka. Ha en bra kväll Charlotte :-)

 5. Linn! Tänk efter lite.. Har inte med skyltarna i sig att göra. Det viktiga i historien är att Charlotte ska ha struntat i att göra rätt för sig. Nu va det ju inte så och jag trodde inte på det en sekund. Varför inte det? Jo för att jag VILLE inte tro det. Sett för mycket av Charlotte för att inse att det inte va sant. Men många VILLE tro det pga att folk verkar njuta av att trycka ner skit i folks halsar för att må bättre själva!! Kram på dig Charlotte från en annan Charlotte !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..