☀️i backen

Såååå sköna dagar!!! Jag måste säga att denna platsen på jorden är underbar. Vi älskar detta livet. Åka skidor, grilla korv i backen, packa ryggan och fika i en slänt…. Oj vilken fridfull tillvaro. Önskar aldrig liven tog slut. Idag andra dagen på snowboard för killarna och de åker riktigt bra!! Underbart kul att se!!
   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Dessert med g klav och mönster i choklad!  

  

  

 
  

Såå mysigt att syrran är här!

  

  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
 
 

Fika/ grill i backen!   
  

Så gott med korv;)

  
  
 

 

  
  
  
  
 
 

  1. Underbara bilder, blir hungrig av den härliga inspirationen. Kul med syskon! Tyvärr blev jag ovän med min syster igår o det är sååå ledsamt men det löser sig väl med den syskonkärleken:). BRA du satt ner foten i parkeringstjafset!! Såå trött på idioter som glr sig lustiga över andra o tror att kändisar är allmänt villebråd. Skämmas ska dom!! Go girl!

  2. Molly skriver:

    Å vad härligt Ni har det.

  3. Helen skriver:

    Ser ut som ni haft underbara dagar i Åre! Och Åre bjuder verkligen på bra skidåkning :) Är också i svenska fjällen och grillar – så min fråga blir vad du som vegetarian grillar? Själv har jag tröttnat på soyakorv …

  4. Vilka härliga bilder :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..