Glädje

Så tragiskt att en av mina största idoler inte finns kvar. HÄR var hon grym, bra tät röst som höll alla mått! Glädjen i ögonen, passionen för musiken….älskar att titta på det här. Jag njuter av varje sekund!

Vilka låtar, vilka tolkningar hon gör av sitt eget material…. Vilken Gudagåva hon hade i rösten!

 

  1. Linda skriver:

    Glad Påsk Charlotte:) Härifrån Karlskrona:))

  2. Lisen skriver:

    Superstjärna. Å så förstörde hon allt!

  3. ja det var så tråkigt. Jag älskade och avgudade henne och rösten, sen blev jag så besviken på hur hon förvaltade sitt liv, antagligen förledd av sin karl. Och dottern…….likadant. Det är en hemsk bransch och ett hemskt öde, det är nog ännu svårare i USA är här såklart. Jag minns iaf åren med hennes röst och musik när hon var frisk som helt underbara.

  4. Alltså älskade Whitney. Jag har alltid varit ett stort fan och jag älskar henne. Så mycket man kan älska en person utan att ha träffat personen. Så saknad. Vilken talang. Kommer aldrig igen. Vila i frid Miss W <3

  5. Tragiskt öde och liv?, men vilken skatt hon lämnade efter sig. Den rösten!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..