Glädje

Så tragiskt att en av mina största idoler inte finns kvar. HÄR var hon grym, bra tät röst som höll alla mått! Glädjen i ögonen, passionen för musiken….älskar att titta på det här. Jag njuter av varje sekund!

Vilka låtar, vilka tolkningar hon gör av sitt eget material…. Vilken Gudagåva hon hade i rösten!

 

 1. Hej
  Håller med dig om Whitney Houston.
  en liten fråga äter du LCHF än i så fall hur går det?
  och till sist
  Glad påsk
  Kram

 2. Tack!!! Så sjukt bra, så vacker och vilken pipa hon har. Min stora idol sen jag var barn!!!

 3. Ja det finns mycket man saknar. Livet utanför kan vi inte föreställa oss efter det hemska som hänt i Belgien. Så olika vi lever. God Påsk. Njut

 4. Älskade Whitney och det finns ingen bättre. Varför tar du upp ämnet nu? Det har hänt mycket hemskt efter hennes bortgång.

 5. Alltså älskade Whitney. Jag har alltid varit ett stort fan och jag älskar henne. Så mycket man kan älska en person utan att ha träffat personen. Så saknad. Vilken talang. Kommer aldrig igen. Vila i frid Miss W <3

 6. ja det var så tråkigt. Jag älskade och avgudade henne och rösten, sen blev jag så besviken på hur hon förvaltade sitt liv, antagligen förledd av sin karl. Och dottern…….likadant. Det är en hemsk bransch och ett hemskt öde, det är nog ännu svårare i USA är här såklart. Jag minns iaf åren med hennes röst och musik när hon var frisk som helt underbara.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..