ANNONS

Fransar

/

Jag brukar försöka gå och fixa till mina fransar var annan var tredje vecka, jag tycker att det är så skönt och blir fint resultat. Dessutom så skönt att inte behöva måla dem på morgonen, har hittat för mig ett nytt ställe inne i stan som är grymma. Delcarmen på Odenplan. Länkadress längre ner;) 

Testade fransförstärkning/förlängning första gång 2005… Det har dock hänt lite på marknaden sedan dess.

Nu ska jag testa ett nytt Frans och brynmedel som ökar tillväxten. Ska bli enormt spännande att se resultatet!!

Medlet combinal köpte jag hos  QviSi på Vahallavägen:)  

  

 
 

Delcarmen heter stället på Odenplan som jag och fixar fransarna på. Toppen och så fint resultat.
  
  
 

11
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00