Myshelg

Jag har en riktigt mysig helg med familjen. Lugn fredag kväll och nu idag åkte vi till Mall of Scandinavia och spelade minigolf. Skoj!! Det blev även buffé på Olearys och sedan lite minishopping. Adrian var inte så intresserad så vi åkte hem:)) Killarna spelade fotboll ute och Adrian cyklade en liten sväng… Skönt att slappa och vara vara tillsammans, lyssna på musik och bara hänga. 

Ska rensa ur min garderob ( mitt mission för idag) och sent inatt ska jag gigga i Globen;)

 

  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
 
 
  
 
 
 
 
 

 1. Hej Charlotte, vad har du för fin blus/tunika på dig?=)

  // Camilla

 2. Anna skriver:

  Åh utrensningen kanske kan bli till en Bloppis?

  Kram!

 3. Eva skriver:

  Vilken superhäftig golfbana, det är ju så skoj att spela.
  Skönt med lugn helg, kanske synd du måste ge dig iväg senare! ?!?!
  Ha det gott

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..