Första repet…

Nu är vi igång med repen. Första repet i vanlig ordning igår kväll i en närliggande lokal och sedan idag inne i Friends Arena….

Det blir enormt mycket väntan… 3 dagars arbete för 50 sekunders tv tid… Så kidsa inte  i mellanakten… Eller blinka inte för du kan ni missa mig. Ha ha !! Min klänning är nämligen värd att se….

 
 
  
  
  
 
 
 
 
  
  
  
 

 1. Molly skriver:

  Vill tillägga: Att Du sagt så har jag läst på Aftonbladets sida.

 2. Molly skriver:

  Frans har ngen chans att vinna. Vad menar Du med att säga så. För att det aldrig har hänt att ett land vunnit fler gånger på rad så det väl hända. Du stöttar difinitivt inte Frans genom att säga så. Nu hoppas jag verkligen det går bra för honom. Fin kille o en bra låt. Hoppas Du hejar på honm.

  1. Kära Molly! Titta på tv klippet där jag uttalar mig istället för att tro på tidningar som hittar på själva. Jag har sagt att rent statistiskt sågar vi ingen chans. Eftersom vi aldrig tidigare vunnit 2 år i rad i Sverige. Men jag älskar Frans och tror på honom;)))

 3. Va fin du var ikväll! Så snygg!

 4. Från fredagens genrep kan jag intyga att klänningen var fantastisk – förstås! Viisst gällde det att hänga med i svängarna i mellanakten :) – men jätteroligt att se & höra dig live, första gången för mig! Hoppas mello-kvällen blir riktigt härlig!

 5. Hej!

  Väldigt fin tröja du har på dig på bilden. Vad är se för märke på sen fina grå tröjan?

  Kram
  Carolina

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..