Ny bok

Trodde jag hade skrivit om …”Konsten att höra hjärtslag….” Men hittar det inte.. La kanske bara upp det på insta. 

Makalöst bra bok som berörde mig så stark att jag fortfarande tänjer på den och vill inte släppa tankarna på den. En riktigt stark kärleksroman, vacker, ärlig och sann!! Tänk att följa hjärtat är alltid rätt! 

 
I väntan på nästa, alltså uppföljaren”Hjärtats innersta Röst” så läser jag en bok jag inte tidigare läst av en av mina favoritförfattare Sylvia Browne. “Själslig Healing” det är en guide från Sylvias andliga vägledare..den här är egentligen tänkt som ett positivt komplement till konventionell sjukvård. Dessutom lite healingmetoder som riktar sig till cellminnet. Spännande läsning!

 

 
 
 
Khaled Hussein är en annan favoritförfattare för mig… Har läst Flyga drake och Tusen strålande solar… Hittade uppföljaren nu och ska sen sätta tänderna i den. Och bergen Svarade…;)))) Lycka på rader;))

  1. Jag har läst alla böcker du visar, vi har helt klart samma smak! :-) Gillade du Morgon i Jenin ska du definitivt läsa Talals hus (om du inte redan gjort det). Mycket bra och gripande! Man är så lycklig för att man bor i fantastiska Sverige när man läser dessa gripande öden! Och lycka till imorgon så klart!

  2. Och bergen svarade är så bra. Jag har läst de tidigare men denna är min favorit.

  3. Lotta skriver:

    Men kära du….du hinner läsa så där många böcker också…Hur många timmar per dygn har du? Men tack för boktipsen!

  4. Khaled Hussein är verkligen en toppenförfattare

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..